مواد مورد نیاز برای تهیه قیمه نثار:
گوشت مغز ران
گوسفندی : 500 گرم
برنج : 6
پیمانه
زرشک : 2
قاشق غذاخوری
شکر : 1
قاشق غذاخوری
پیاز داغ : 2
قاشق غذاخوری
رب گوجه
فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
خلال پرتقال
شیرین شده : 1 قاشق غذاخوری
خلال بادام :
1 قاشق غذاخوری
خلال
پسته : 1 قاشق غذاخوری
گلاب :
1 قاشق غذاخوری
دارچین، هل،
زیره : 1 قاشق غذاخوری
کره
: 100 گرم
زعفران آب
گرفته غلیظ : 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه : به میزان لازم
در قسمت میان تهی، قیمه پخته به همراه خلال بادام را بریزید و روی آن را با نوارهای برنج زعفرانی، زرشک، خلال پسته، خلال بادام و خلال پرتقال شیرین شده تزیین کنید.روی همه ی مواد آماده شده از ادویه ذکر شده بپاشید و از طعم و ظاهر خوب آن لذت ببرید.