X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X بستن تبلیغات
X
تبلیغات
رایتل

اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس و رنگ مو |نتایج زنده | لیگ برتر

نتایج زنده ، نتایج لیگ برتر ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال


طرز تهیه آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

آش شله قلمکار

مواد لازم برای تهیه آش شله قلمکار:

  • گوشت نیم کیلو
  • سبزی آش(جعفری و گشنیز و اسفناج و تره به مقدار یکسان) نیم کیلو
  • عدس نصف لیوان
  • نخود نصف لیوان
  • لوبیا چیتی نصف لیوان
  • لوبیا قرمز نصف لیوان  
  • برنج نصف لیوان
  • پیاز دو عدد
  • تخم گشنیز پودر شده 1 قاشق غذا خوری سر صاف
  • نمک، زردچوبه وفلفل سیاه به مقدار لازم
  • روغن، پیاز داغ و نعناع داغ به مقدار لازم

طرز تهیه آش شله قلمکار:

برای تهیه آش شله قلمکار باید از قبل چند ساعت حبوبات و برنج را در مقداری آب خیس میدیم و دو سه بار آبش رو عوض میکنیم. سبزی ها رو هم پاک میکنیم و بعد از شستن، خرد میکنیم. حبوبات و برنجی که از قبل خیس دادیم رو با حدود یک و نیم لیتر آب روی حرارت میگذاریم تا به جوش بیاد و بعد حرارت رو ملایم میکنیم تا کم کم بپزن.  پیاز هارو خرد میکنیم و در روغن تفت میدیم تا طلایی بشه و بع گوشت رو اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن مقداری آب میریزیم و میگذاریم تا خوب بپزه. بعد از پختن استخوانهاش رو جدا میکنیم و در حبوبات میریزیم. مخلوط گوشت و حبوبات باید کاملا بپزن و له بشن. تخم گشنیز و زردچوبه رو در مقداری روغن تفت میدیم و در نیم ساعت آخر با سبزی ها در آش میریزیم و نمک و فلفل هم اضافه میکنیم و بعد از جا افتادن کامل و هنگام کشیدن در ظرف با پیاز داغ و نعنا داغ تزیین میکنیم. میتونید این آش رو هم با کشک تزیین و سرو کنین.

باید در نظر داشته باشین که این آش کمی بیشتر وقت میخواد و باید روی حرارت ملایم کاملا بپزه و هم زده بشه.

تاریخ ارسال: چهارشنبه 9 دی 1394 ساعت 18:32 | نویسنده: رضا | چاپ مطلب
نظرات (0)
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.