ابتدا یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار
بگذارید، سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و
خوب به هم بزنید
مواد لازم:تخم مرغ یک عدد
شکر یک لیوان
شیر دولیوان
آردسفید دو قاشق غذاخوری
پودر کاکائو دو قاشق غذا خوری
بیسکویت پتی بور دو بسته
کره بیست گرم
هل و وانیل از هر کدام نصف قاشق چایخوری
پودر نارگیل برای روی کیک به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا
یک عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کرده کنار بگذارید،
سپس یک لیوان شیر را با دو قاشق غذا خوری آرد سفید مخلوط کرده و خوب به هم
بزنید تا کاملا آردها در شیر حل شوند و یک لیوان دیگر را با دو قاشق غذا
خوری پودر کاکائو مخلوط کرده تا در زمان لازم از آن استفاده کنید.
مخلوط
شیر و آردها را روی گاز گذاشته و از ابتدا خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و
از آن مایع تقریبا سفت و یکدستی درست شود ،پس از اینکه مایع شیر و آردتان
آماده شد مخلوط تخم مرغ وشکر زده شده را به آنها اضافه کنید و همچنان به هم
بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود و سپس به آن کره و یک لیوان شیر
کاکائو را اضافه کنید.در اینجا مایع بین بیسکویت کیک شما آماده است.
حال
در ظرف مورد نظرتان که می تواند انواع پیرکسهای مستطیلی شکل یا هر ظرف صاف
دیگری باشد یک لایه بیسکویت چیده وسپس یک لایه از کرم کاکائویی روی آن
بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت وبعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب تا 4
یا 5 لایه ادامه دهید ودر آخر روی آن را با پودر نارگیل کاملا بپوشانید تا
سفید شود که البته روی پودر نارگیل را هم می توانید با ترافل های رنگی یا
اسمارتیزهای ریز تزیین کنید ویا همینطور سفید بگذارید .این مواد آماده شده
را به مدت 7 تا 8 ساعت در یخچال گذاشته وسپس با چای گرم میل کنید.
_در صورت دوست نداشتن پودر نارگیل می توانید آن را ساده میل کنید.
_بعضی وقتها می توانید کیک یخچالیتان را به همین طریق با بیسکویتهای خورد شده درست کنید.
«از اینکه می توانم از نعمتهای خدا بیشتراستفاده کنم از او سپاسگزارم»