اخبار فوتبال |  آشپزی | مد لباس و رنگ مو |نتایج زنده | لیگ برتر

اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس و رنگ مو |نتایج زنده | لیگ برتر

نتایج زنده ، نتایج لیگ برتر ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال
اخبار فوتبال |  آشپزی | مد لباس و رنگ مو |نتایج زنده | لیگ برتر

اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس و رنگ مو |نتایج زنده | لیگ برتر

نتایج زنده ، نتایج لیگ برتر ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه با ژامبون و ذرت

chicken toast cake

 

کیک مرغ خوشمزه با ژامبون و ذرت

 

سینه مرغ پخته 2 عدد  .  تخم مرغ 4 عدد  .  نان تست 16 عدد  .  خیار شور 200 گرم

کنسرو ذرت 1 لیوان  .  هویج 1 عدد  .  جعفری خرد شده 100 گرم  .  سس مایونز 2 لیوان

 ژامبون 250 گرم  .  آبلیمو 1 قاشق  .  نمک 1 قاشق چایخوری  .  فلفل  به میزان دلخواه

 

   

طرز تهیه: تخم مرغها را آبپز کنید تا کاملا سفت شوند.

 

سینه مرغ را ریش ریش کنید. خیار شور ها را نیز بشوئید و در ظرفی جداگانه ریز ریز خرد و یا رنده کنید. هویج را هم بشوئید و رنده کنید. کنسرو ذرت را آبکشی کنید و با جعفری مخلوط کنید.

 

در یک کاسه بزرگ، مرغ ریش شده، تخم مرغ، خیارشور و هویج و مخلوط ذرت و جعفری را بریزید و خوب باهم مخلوط کنید. 1 لیوان سس مایونز و آبلیمو و نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب بهم بزنید.

 

حاشیه نان های تست را با کارد بگیرید. چهار نان تست را در دو ردیف به صورت مربع کنار هم قرار دهید (می توانید حاشیه ها را گرد کنید تا کیک مرغ گرد شود.) و از مواد را روی آن بریزید. لایه را با چند برگ ژامبون بپوشانید و سپس سه لایه بعدی را به همین منوال ادامه دهید.

 

پس از اینکه لایه ها تمام شد، با 1 لیوان سس مایونز باقی مانده کیک را بپوشانید و با مواد دلخواه آن را کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.