اخبار فوتبال |  آشپزی | مد لباس و رنگ مو |نتایج زنده | لیگ برتر

اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس و رنگ مو |نتایج زنده | لیگ برتر

نتایج زنده ، نتایج لیگ برتر ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال
اخبار فوتبال |  آشپزی | مد لباس و رنگ مو |نتایج زنده | لیگ برتر

اخبار فوتبال | آشپزی | مد لباس و رنگ مو |نتایج زنده | لیگ برتر

نتایج زنده ، نتایج لیگ برتر ، اخبار ورزشی ، اخبار فوتبال ، اخبار والیبال ، پخش زنده فوتبال ، پخش مستقیم فوتبال

طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه


طرز تهیه میرزا قاسمی میرزا قاسمی,آشپزی,غذای ایرانی,غذاهای گیاهی ، غذای سالم ، غذای گیاهی

  •   بادمجان قلمی: 6 عدد
  •   گوجه‌فرنگی: سایز متوسط 5 عدد
  •   سیر: یک بوته کوچک
  •  رب گوجه‌فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
  •   زرد چوبه : 2 قاشق چای‌خوری
  •   روغن زیتون یا روغن مایع:  به میزان لازم

روش تهیه:  

1. ابتدا بامجان‌ها را خوب شسته و خشک می‌کنیم و بدون اینکه پوست و قسمت سبز آنها را بگیریم روی گریل یا منقل زغالی کباب می‌کنیم ( البته برای این کار ازشعله گاز نیز می‌توانیم استفاده کنیم اما طبیعتا طعم مطبوع زغالی و دودی را نخواهد داشت). بادمجان‌های کباب شده را روی تخته کار گذاشته و توسط کارد پوست روی آنها را پاک می‌کنیم و سپس آنها را می‌شوییم که زیر آب تکه‌های ریز پوست‌های خرد شده هم جدا شوند.

2. بامجان‌ها را خرد کرده و با زرد چوبه و روغن آنقدر تفت می‌دهیم تا کاملا آب اضافه خود را از دست داده و به روغن بیفتند.

3. برای اینکه پوست گوجه‌فرنگی‌ها را بگیریم ابتدا آنها را داخل کاسه‌ای پر از آب جوش می‌ریزیم و پس از 10 دقیقه بلافاصله داخل کاسه‌ای پر ازآب و یخ انتقال می‌دهیم. به این روش به راحتی پوست آنها کنده خواهد شد. در این مرحله گوجه‌ها را خرد کرده و جداگانه به همراه روغن و کمی زرد چوبه و نمک آنقدر سرخ می‌کنیم تا آب آن کاملا کشیده شده و روغن بیندازد.

4. در این مرحله گوجه و بادمجان را مخلوط کرده و سیر رنده شده را به آنها اضافه می‌کنیم و آنقدر تفت می‌دهیم تا میرزا قاسمی مانند حلوا از ظرف جدا شود.در این مرحله کنار مواد در تابه تخم مرغ نیمرو کرده و در نهایت همه را با هم مخلوط کرده و سرو می‌کنیم.

5. برای آماده کردن اردور میرزاقاسمی یا تزیین آن به صورتی خاص که نخواهیم آن را به عنوان غذای اصلی سرو کنیم، یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را با یک سوم لیوان آب سرد مخلوط کرده و روی بخار آب جوش به شکل بن‌ماری ذوب می‌کنیم.

6. ژلاتین را داخل مواد ریخته و با قاشق مخلوط می‌کنیم و مواد را داخل قالب‌های مورد نظر پر می‌کنیم و به مدت 2 ساعت داخل یخچال می‌گذاریم. باید دقت کنیم اصلا از روغن جامد استفاده نکنیم و 3 ساعت قبل از سرو آنها را از یخچال بیرون بگذاریم تا برای سرو به دمای محیط برسند.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.